Dragostea face minuni!

Ea întoarce munții și seacă oceane… Ea transformă o mamă în zână, oferindu-i puteri magice și multă inspirație pentru a crea lucrușoare deosebit de frumoase.

Astfel, Georgiana Boian, mama a doi copii minunați, diagnosticați cu tulburări de spectru autist a ajuns să decoreze obiecte cu… suflet.

Pentru a arăta cât mai multor persoane cum arată dragostea transpusă în culori și obiecte decorate în tehnica decupajului și nu numai, Asociația Alex, Radu și autismul a participat la Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară-toamnă, care a reunit expozanți din întreaga țară, în special producători.

Dacă ai fost și tu să vezi, să faci o comandă personalizată pentru cineva drag și, poate, chiar să procuri o ”bucățică de suflet” din creațiile Georgianei Boian și astfel ai ajutat doi copii minunați să își continue terapiile, îți mulțumim! Dacă nu ai ajuns la târg, dar vrei să cunoști istoria acestei mame, dar și să faci comandă de un cadou personalizat pentru cineva drag sau chiar pentru tine, vizitează pagina de facebook a Asociației Alex, Radu și autismul sau descoperă site-ul pentru a afla mai multe modalități prin care îi poți ajuta!

Amintim,  că târgul și-a ținut deschise porțile timp de 5 zile, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT. Vizitatorii se pot bucura de sortimente variate de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, accesorii, cosmetice și produse naturiste, toate la PREȚURI de producător. Bineînteles, nu a lipsit Târgul de produse tradiționale. Expozanții și-au răsfățat vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.
Intrarea a fost liberă pentru toți oamenii cu suflet mare și zâmbet larg!