Schimbă viitorul lui Alex si Radu

Pentru mulţi copii, dragostea familiei este tot ce au nevoie. Pentru copiii cu autism, terapia este unica şansă la o viaţă independentă! Direcţionează 2% din impozit şi ajută cei doi ingerasi!

Cum ii poţi ajuta? Descarcă formularul  230 dacă esti salariat sau formularul 200 dacă ai o profesie liberală, completează-l cu datele tale şi ale Asociaţiei Alex, Radu si Autismul  şi depune-l la Administraţia Financiară de care aparţii  sau trimite-l prin poştă până pe 25 mai. Împărtăşeşte colegilor şi prietenilor gestul tău şi mobilizează-i să susţină şi ei copiii cu autism.

Ai nevoie de ajutor? Îţi punem la dispoziţie toate detaliile sau te putem ajuta să depui/trimiţi formularul către Adminstraţia Financiară. Ne poţi contacta pe adresa [email] sau la telefon 0723.21.57.63.

Aici găsiți formularul de ÎMPUTERNICIRE.

ASOCIATIA ALEX,RADU SI AUTISMUL Cerere
CIF: 33112876
Cont: RO46INGB0000999904328126

Ne poti ajuta sa ne continuam proiectele si sa ne indeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
  • sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal.

Asadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!

Ne poti ajuta facand o donatie prin transfer bancar in contul asociatiei noastre:

ASOCIATIA ALEX,RADU SI AUTISMUL

cont: RO46INGB0000999904328126

Atentie,la depuneri numerar prin caserie, comisionul oprit de banca este foarte mare ?

Multumim

Un alt mod prin care ne poți susține este cumpărând produsele pe care Georgiana, mama lui Alex și Radu le face. De la figurine din ipsos la materiale pentru decorat sau diferite cadouri pentru fetițe sau copii, poți face un cadou frumos cuiva și în același timp sa ne susții și pe noi în lupta cu balaurul.

Vezi mai multe detalii pe pagina noastră de Facebook.