In aceasta sectiune veti gasi evenimentele care au avut loc pana acum, in scopul strangerii de fonduri.

 

 • vin
  18
  Oct
  2013
  Bega Shopping Center

  unnamed

  "Toamna aduce sperante, bunatati si distractie" (eveniment caritabil) , o zi de sambata perfecta, cu oameni minunati in jurul meu. Cuvintele sunt prea mici ca sa cuprinda gratitudinea mea.(mai mult…)

 • joi
  14
  Noi
  2013

  "Politehnica Timişoara e mai mult decât un simplu club de fotbal. Este un bun al comunităţii, ce acţionează în interesul acesteia. Suporterii timişoreni au un cântec: „şi dacă trebuie, putem face orice, ca mereu ţie să-ţi fie cât mai bine!”. De aceea încercăm, ori de câte ori avem ocazia, să transpunem în fapte acest cântec.

  Ne bucurăm să anunţăm că portarul Naţionalei de fotbal a României şi a clubului englez Manchester City, Costel Fane Pantilimon nu a uitat de unde a plecat şi a decis să vină alături de noi cu un singur scop: să facem mai bună viaţa unor semeni de-ai noştri. Panti ne-a oferit un tricou violet, de portar, de la Manchester City, cu autograf, pentru ca Druckeria împreună cu ASU Politehnica Timişoara să organizeze o licitaţie pentru acest tricou, iar toţi banii obţinuţi să fie donaţi unui caz social.(mai mult…)

 • Dum
  15
  Dec
  2013
  mar
  31
  Dec
  2013
  Casa Tineretului Timisoara

  1959376_528886907222656_8804701218576120959_n

  Participarea la targurile organizate la Casa Tineretului Timisoara cu stand umanitar(mai mult…)

 • vin
  20
  Iun
  2014
  Dum
  22
  Iun
  2014
  Iulius Mall

  bbbb

  Targ organizat la Iulis Mall Timisoara de catre Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul UVT Timisoara(mai mult…)

 • mie
  08
  Oct
  2014

  A fost odata ca niciodata o familie care avea un baietel cu autism si mai aveau ei un bun prieten care s-a hotarat sa imbine utilul cu placutul  si asa au luat nastere degustarile lunare de vin,in scop umanitar. Un proiect care a inceput cu un baietel ( 20 pentru Pavel), s-a transformat in "20 pentru Ianis,Alex si Radu". Oameni frumosi,vinuri gustoase oferite de crame de renume, totul pentru a ajuta 3 copii frumosi in lupta cu autismul. In curand noi predam stafeta. 🙂(mai mult…)

 • sâm
  18
  Oct
  2014
  10-18Acasa/ Look Inside, strada Gh.Lazar nr.8 ap.2

  “Camara cu veselie” este un proiect caritabil ce-si propune sa stranga fonduri pentru 2 frati cu autism din cadrul ONGului "Alex, Radu si autismul"(mai mult…)

 • sâm
  11
  Iul
  2015
  Timisoara

  Oribil....Sa trebuiasca sa aleg care copil va beneficia de mai multe ore de terapie, de mai multe tipuri de terapii..Stau si ma uit cu groaza cum se reduce fondul de terapii (suntem la 2000lei) si ma intreb pe care mai trebuie sa sacrific de data asta,caruia o sa ii refuz sansa la normalitate totul dintr-un motiv stupid - nu pot suporta financiar terapia si gradinitele a doi copii cu autism. Banii din 2% s-au dus,cei din formularele stranse anul acesta vor intra doar la anul in martie, Evenimente de fundraising pot face doar in toamna (acum toti pleaca in vacante) si imi vine sa fug in lume. Doar ca pustii astia ma au doar pe mine sa lupt pt ei, pe mine mama lor, care in viziunea unora "stau toata ziua si nu fac nimic"....Oare facand nimic am reusit sa asigur lunar 1500lei pt terapii?cand in majoritatea cazurilor un singur copil cu dizabilitate beneficiaza de suma asta?si eu trebuie sa sustin doi 🙁  Nu sunt invidioasa pe nimeni, doar furioasa pe soarta pentru cate mi-a dat. Din afara e usor sa judeci dar nimeni nu umbla in papucii mei sa vada cum e. Cu bune si rele, eu lupt pt ei.
  Ar mai fi o raza de speranta,in toata negura asta - in iunie/iulie firmele pot redirectiona 20% din impozitul pe profit (pe care il opreste statul oricum). Ne puteti sustine in lupta noastra intreband la firmele unde lucrati sau printre prieteni daca redirectioneaza, trimitandu-mi o adresa de email pt HR sau vreun manager unde sa trimit proiectul asociatiei noastre
  "Vreau la scoala!Ajuta-ma sa imi continui terapiile!". Merci
  (mai mult…)