mereu aproape

Aparitii in presa

cu noi despre noi

Multumim tuturor celor care au facut povestea noastra cunoscuta. Sunteti minunati.

Stirile TVR

Cămara cu veselie.

Campanie umanitară cu dulceaţă, zacuscă şi produse ecologice (VIDEO)
La Timişoara, solidaritatea si generozitatea se ascund în Cămara cu veselie, mai exact în borcane cu murături, dulceaţă şi zacuscă. În campania umanitară destinată copiilor cu autism, o mamă poate oferi celor doi micuţi ai săi educaţia şi terapiile de care au nevoie. Săptămâna aceasta va avea loc a cincea ediţie a acţiunii, care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru Asociaţia Alex, Radu şi autismul.

TELE NOVA

ANAF a cedat la presiunea media (VIDEO)

30.000 de lei, sunt banii pe care „Asociatia Alex, Radu si autismul” trebuia sa ii primeasca din formularele de redirectionare a 2% din impozitul pe venit. Numai ca dintr-o eroare a celor de la ANAF banii au ajuns in contul altui ONG. Cand si-a dat seama ca a intervenit o eroare in sistem femeia a mers la sediul ANAF din Timisoara pentru a cere lamuriri numai ca nu se mai putea face nimic. Celalalt ONG care a primit donatia din greseala cheltuise deja toti banii. Atentie urmeaza imagini si detalii care va pot afecta emotional.

DRUKERIA

Poveste Alex si Radu

Povestea a început într-o zi de mai 17 anul 2008, ora 00.20 când s-a născut Alexandru-Matei, 4.160kg. Naşterea ar fi trebuit să fie o experienţă frumoasă dar din cauza unui medic care tânjea după glorie, riscând inutil viața mamei si a fătului, au apărut complicații – travaliu lung de 10 ore,copil extras cu videx, cu 2 hematoame pe creier (sângerări), clavicula rupta, posibil hipoxie in timpul travaliului (cordon ombilical scurt). Mulțumim lui Dumnezeu că a fost doar atât. Timp de o luna de zile am umblat pe la medici, am făcut tratamente sa se resoarbă hematoamele. Si s-au resorbit. 

PENTRU TIMISOARA .RO

Timișorenii pot afla detalii despre educația socială și profesia de asistent social, într-o dezbatere publică

Acțiunea „Promovarea asistenței sociale” este adusă în fața opiniei publice, în acest sfârșit de săptămână. Evenimentul este organizat de Departamentul de Asistenţă Socială de la Facultatea de Sociologie şi Psihologie din Universitatea de Vest Timişoara, în parteneriat cu Centrul de Asistenţă Socială şi Cercetare a Interacţiunii Copil-Părinte.  

PRESS ALERT

EROINELE Caznele Georgianei Boian, mamă a doi copii diagnosticați cu AUTISM: „Cea mai grea luptă nu e cu diagnosticul, ci cu MENTALITĂȚILE”

„Ei sunt motivul pentru care sunt în stare să mut munții”, începe să ne povestească Georgiana Boian, o mămică de 37 de ani din Timișoara, în casa căreia e mereu agitație. Alex, băiatul cel mare, care are aproape șapte anișori, ne întâmpină în ușa apartamentului și respectuos ne spune „Bună ziua”, apoi începe să ne zâmbească și închide ușa după noi. 

PRO SPORT

Pantilimon şi suporterii ASU Politehnica ajută copiii autişti 

Portarul lui Manchester City, Costel Pantilimon, nu a uitat de unde a plecat. Fostul jucător al lui Poli Timişoara a răspuns afirmativ initiative suporterilor echipei ASU Politehnica (Liga a IV-a) şi a oferit un tricou de-al său cu autograf, care urmează să fie vândut prin licitaţie. Banii obţinuţi de suporteri în urma licitaţiei vor fi donaţi familiei Boian, din care fac parte doi copii diagnosticaţi cu autism.