ofera un zambet 

DONEAZA

fiecare gest conteaza

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

DONEAZA DIRECT CU CARDUL

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Donatie pentru Asociatia Alex, Radu si Autismul

 

DIRECTIONEAZA 2%

Schimbă viitorul lui Alex si Radu

Pentru mulţi copii, dragostea familiei este tot ce au nevoie. Pentru copiii cu autism, terapia este unica şansă la o viaţă independentă! Direcţionează 2% din impozit şi ajută cei doi ingerasi!

Cum ii poţi ajuta? Descarcă 
… formularul  230 dacă esti salariat
… formularul 200 dacă ai o profesie liberală

si completează-l cu datele tale şi ale Asociaţiei Alex, Radu si Autismul  şi depune-l la Administraţia Financiară de care aparţii  sau trimite-l prin poştă până pe 25 mai.

Împărtăşeşte colegilor şi prietenilor gestul tău şi mobilizează-i să susţină şi ei copiii cu autism.
Ai nevoie de ajutor? Îţi punem la dispoziţie toate detaliile sau te putem ajuta să depui/trimiţi formularul către Adminstraţia Financiară. Ne poţi contacta pe adresa [email] sau la telefon 0723.21.57.63.

Aici găsiți formularul de ÎMPUTERNICIRE.

FII SPONSOR

Ne poti ajuta sa ne continuam proiectele si sa ne indeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

– nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
– sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.
Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal.

Asadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!

DONEAZA PRIN TRANSFER BANCAR

Ne poti ajuta facand o donatie prin transfer bancar in contul asociatiei noastre:
ASOCIATIA ALEX, RADU SI AUTISMUL
Cont: RO46INGB0000999904328126

Atentie, la depuneri numerar prin caserie, comisionul oprit de banca este foarte mare!

Multumim

CUMPARA

Un alt mod prin care ne poti sustine este cumparand produsele pe care Georgiana, mama lui Alex si Radu le face. De la figurine de Ipsos la materiale pt decorat sau diferite cadouri pentru copii, poti face un cadou frumos cuiva si in acelasi timp sa ne sustii si pe noi in lupta cu balaurul.
Vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook.